Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Gebroeders HeddemaMaak kennis met ons

 

Al vanaf het prille begin werken deze twee gebroeders samen. Dit resulteert in een blind vertrouwen in elkaar, en een samenwerking die niet alleen op woorden maar vooral op inzicht en ervaring gebaseerd is. De gebroeders Heddema hebben het straatwerk nog op de oude manier geleerd, en zijn door hun ruime ervaring met de tijd meegegroeid. Ook het werken met de meest moderne apparatuur wiezijnwijis voor hen geen enkel probleem.
 
Dit bedrijf volgt ook de ambachtelijke stijl. Het onderhouden van monumenten en monumentale straatwerken is een heel precies en specialistisch werkje. Het vraagt kennis nauwkeurigheid en inzicht in oude stijlen. Het werken met gepast gereedschap en materiaal resulteert mede in een authentiek stukje vakwerk op de manier zoals de oude meesters het bedoeld hebben.
 
Om zichzelf te testen en vakgenoten te ontmoeten hebben Jappie en Gerrit meegedaan aan wedstrijden die op verschillende plaatsen in het land hebben plaatsgevonden. Doel van deze strijd is het kijken naar technieken en stijlen die gebruikt worden en het delen van ervaringen met vakgenoten.

Contact opnemen

Neem contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Gebroeders Heddema
Folgeren 30
9207 AB Drachten

Tel: 0512-371929
Mobiel: 06-27441683

Keurmerk EAO

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EAO, ambachtkeurmerkErkend Ambachtelijke Onderneming. Straatmakers met dit keurmerk zijn aangesloten bij de geschillenregeling en investeren in veilig en gezond werken. Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt de bedrijven. Lees verder...