Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

KeurmerkEAO Certificering

 

Als u voor een Erkend Ambachtelijke Onderneming kiest, kiest u bewust voor kwaliteit, passie en écht vakwerk. Ambachtelijke ondernemers hebben passie voor hun vak. Het vak­man­schap van deze ambachtelijke ondernemingen is vanaf nu herkenbaar. Hoe? Aan het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming.


Het keurmerk

Na het afschaffen van de Vestigingswet werd het bedrijfsleven geacht zelf de kwaliteit te borgen. Binnen de ambachtelijke branches groeide in de loop der jaren de behoefte om een standaard te ambachtkeurmerkformuleren voor bedrijven die voldoen aan gestelde criteria ten aanzien van bedrijfsvoering en geleverd vakmanschap. Een aantal branches heeft in samenwerking met het Hoofdbedrijfschap Ambachten een pilotproject uitgewerkt, waaraan de goud- en zilversmeden en straatmakers vanaf het eerste uur volop hebben meegewerkt. Voor het verkrijgen van het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming doorlopen bedrijven een procedure waarvoor de branchecode de basis vormt.

Met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming maakt u een bewuste keuze voor de kwaliteit van een écht ambacht! Het keurmerk is een label van de ambachtseconomie.

U kunt op dit moment in twee branches bedrijven vinden met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming:

 Goud- en Zilversmid
 Straatmaker

Andere ambachtelijke branches volgen later.

Wat betekent het keurmerk voor u als klant?

Het keurmerk geeft u de zekerheid zaken te doen met een objectief getoetst bedrijf, waarbij de kwaliteit volgens onafhankelijk vastgestelde normen is gewaarborgd. Bovendien zijn goud- en zilversmeden en straatmakers met het keurmerk aangesloten bij de geschillenregeling en investeren zij in veilig en gezond werken. Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt de bedrijven.

Waarom kiezen voor het keurmerk?

Onderscheiden is in elke markt van groot belang. Dat geldt zeker voor ambachtelijke ondernemingen.

Ondernemingen die werken met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming zijn:
→ bewezen vakbekwaam
→ objectief getoetst door een onafhankelijke auditor
→ kwalitatieve keuze voor de consument/opdrachtgever

Kortom, met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming kiest u voor de kwaliteit van ambachtelijk vakmanschap en professioneel ondernemen.

" Door jarenlange ervaring en behaalde diploma's lijkt mij het keurmerk uitermate geschikt, omdat we voor goede kwaliteit en vakmanschap staan. Daarnaast bij het ambachtelijk wezen willen wij innovatief zijn, meegaan met de tijd. En na oplevering staat daar een jaar garantie tegenover! "    Gerrit Heddema

Contact opnemen

Neem contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Gebroeders Heddema
Folgeren 30
9207 AB Drachten

Tel: 0512-371929
Mobiel: 06-27441683

Keurmerk EAO

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EAO, ambachtkeurmerkErkend Ambachtelijke Onderneming. Straatmakers met dit keurmerk zijn aangesloten bij de geschillenregeling en investeren in veilig en gezond werken. Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt de bedrijven. Lees verder...